Maria Dragomiroiu a fost bătută de fostul soț: Mi-a dat un pumn în cap

Deși radiază de fericire de fiecare dată când apare pe scenă sau într-o emisiune TV, îndrăgita artistă de muzică populară Maria Dragomiroiu a trecut prin clipe de coșmar alături de fostul ei soț. Potrivit spuselor sale, soacra ei a fost vinovată pentru că relația ei cu fostul soț era toxică.

Aparent, totul a început când a devenit celebră. Aceasta se certa des cu soțul ei. Deși aveau doi copii, el o jignea des și o agresa fizic. „Mi-a dat un pumn în cap”, a mărturisit artista de muzică populară.

Maria Dragomiroiu l-a cunoscut pe fostul ei soț când avea 20 de ani. Cei doi s-au întâlnit într-un troleu. Deși părinții ei nu au fost de acord cu relația sa cu Ion, artista a continuat să se întâlnească cu bărbatul de care era îndrăgostită, iar la scurt timp au devenit părinți, urmând apoi să se căsătorească. Din nefericire, relația lor a fost toxică, relatează Sky News.

La rândul său, Maria Ciobanu a povestit cât a suferit, dar și cât a îndurat de la Ion Dolănescu, cel pe care l-a iubit profund. „Dumnezeu e mare și ne iartă pe toți”, au fost cuvintele rostite de celebra cântăreață.

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, dragoste presărată cu lacrimi și suspine

Despre relația de dragoste presărată cu lacrimi și suspine dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu s-au scris pagini întregi. Povestea lor de dragoste pare să fi fost desprinsă dintr-un film.

Când încă era tânăr flăcău, Ion Dolănescu a intrat în armată, iar două săptămâni mai târziu a fost acceptat în Ansamblul Ciocârlia. Atunci a cunoscut-o pe Maria Ciobanu. S-a îndrăgostit de ea și timp de trei ani i-a făcut curte.

„M-a prins și pe mine dragostea. Păcat că dragostea lui a durat atât de puțin”, declara Maria Ciobanu, cu mulți ani în urmă, într-un interviu acordat jurnalul.ro.

Ion Dolănescu avea atunci 27 de ani. El era căsătorit de patru ani cu Iustina Baluteanu. Aceasta era o femeie cu 19 ani mai mare decât el. Din cauza dragostei pe care o nutrea pentru Maria Ciobanu, celebrul cântăreț s-a despărțit de soția sa. Apoi, artistul a făcut nuntă cu Maria Ciorbanu, chiar dacă ambii erau căsătoriți cu altcineva în acte și nu puteau nici măcar să intre în biserică.

Restul articolului poate fi citit aici.