Oracle a anunţat că în primul trimestru al anului fiscal 2014 (iunie-august 2013) veniturile au crescut cu 2%, până la 8.4 miliarde dolari, atât conform evaluării GAAP (Principiile Contabile General Acceptate) cât şi evaluărilor non-GAAP.

Conform standardului GAAP, veniturile provenite din noi licenţe de software şi abonamente la software cloud au crescut cu 5%, până la 1.7 miliarde dolari, în timp ce evaluarea non-GAAP estimează o creştere cu 4% a aceloraşi venituri.

Reînnoirile de licenţe şi suportul tehnic pentru produse Oracle au adus venituri în creştere cu 7%, până la 4.4 miliarde dolari, conform ambelor tipuri de evaluare contabilă.

Subsidiara Oracle din România are în total 2.550 de oameni, iar angajările continuă potrivit lui Sorin Mîndruţescu, directorul general al companiei. Oracle şi-a deschis biroul din România în 1995, iar în 2004 a deschis un centru de servicii, care lucrează în principal pentru clienţi internaţionali. Centrul oferă servicii în 27 de limbi străine. În 2012 Oracle România a avut o cifră de afaceri de 105,2 mil. euro.