Valerian Vreme a vizitat laboratoarele Bitdefender şi a discutat cu specialiştii care creează soluţii de securitate, recunoscute la nivel internaţional, capabile să satisfacă cerinţele legate de mediul informatic contemporan. Vreme a precizat că "într-adevar, cel mai important avantaj al României, aflată într-o piaţa concurenţială, îl reprezintă  numărul  mare de specialiști în domeniul tehnologic şi IT".

"Sprijinul domnului ministru Valerian Vreme în promovarea globală a brandului Bitdefender este importantă din două motive: valorifică performanţele tehnologiilor românesti şi ajută totodată la poziţionarea României în topul mondial al tehnologiei", a spus Florin Talpeş, CEO Bitdefender.

Laboratorul Antivirus al Bitdefender are  o echipă formată din specialiști experimentați și administrează dezvoltarea motoarelor și cercetarea în domeniul virușilor informatici. Viteza de producție și reacție a grupului față de noi amenințări se numără printre cele mai bune din domeniu, lucru dovedit de certificările acordate de cele mai importante instituții și publicații din lume.

"Apreciem lupta continuă pe care o duce Bitdefender cu virușii informatici și sperăm să ne asigure sănătatea terminalului prin care interacționăm cu lumea digitală. Putem privi această companie ca fiind medicul de gardă la care apelează o parte a populației de pe întregul glob,  în cazul îmbolnăvirii electronice,"  a declarat Vreme.