Prin urmare, pe lângă destinații deja consacrate precum Maldive, Thailanda, Dubai, Republica Dominicană sau Mexic, ”în 2018 completăm oferta cu circuite în destinații exotice precum China și India”, spune Cristian Pandel, CEO Christian Tour.

În context, la Târgul de Turism care se va desfășura în curând la Romexpo, în oferta companiei se vor regăsi și aceste destinații, alături de alte pachete precum cele pentru circuitele culturale, care nu se mai concentrează exclusiv pe urmărirea unui traseu al obiectivelor și atracțiilor turistice, ci includ și descoperirea savorilor locale prin popasuri în piețe, bazaruri și localuri ori prin testarea conceptului de street-food.

De asemenea, acesta a punctat că în 2018, vor fi 45 de zboruri charter de pe principalele aeroporturi din țară către stațiuni din Turcia, Grecia, Spania, Egipt, Muntenegru și Dubrovnik.

”Credem că românii vor manifesta în continuare un interes ridicat pentru stațiunile din Turcia. Și Grecia va fi căutată de români datorită diversității care caracterizează această destinație. În același timp, ne așteptăm ca la vară turiștii români să aleagă și Spania și Muntenegru și Dubrovnik”, mai spune Cristian Pandel.

Referindu-se la perioada Pastelui, în mod sigur românii petrec sărbătorile pascale în familie, iar dacă aleg să călătorească preferă locurile cu încărcătură spirituală, cum ar fi Mărginimea Sibiului, Maramureșul și Nordul Moldovei.

Totodată, peste granițe, Țara Sfântă reprezintă una dintre principalele destinații către care se îndreaptă turiștii în perioada Paștelui (un circuit de 6 zile, transport cu avionul, costă de 430 de euro de persoană).