„De la an la an, vedem că tot mai mulţi români fac tranzacţii cu cardul pe internet, şi nu vorbim aici doar despre îmbrăcăminte, cărţi sau produse electrocasnice, ci şi despre plata facturilor”, spune Denisa Mateescu, General Manager România şi Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Programul zilnic de lucru care coincide de cele mai multe ori cu orarul ghişeelor de plată, dar şi avantajele oferite de tranzacţiile online cu cardul i-au convins pe mulţi dintre aceştia să treacă în online. Campania cu Vodafone susţine demersurile de familiarizare a clienţilor cu noţiunea de plăţi online şi, în plus, oferă posesorilor de carduri Maestro un imbold, concretizat în premii foarte atrăgătoare – de la excursii exotice, până la tablete şi smartphone-uri”, continuă aceasta.

Posesorii de carduri Maestro care îşi plătesc facturile Vodafone, pe internet, pe www.vodafone.ro/MyVodafone, intră automat într-o tombolă cu premii atractive în valoare totală de 35.000 de euro. Pe durata promoţiei, o persoană poate achita până la şase facturi, pentru tot atâtea şanse de câştig. Regulamentul complet poate fi citit pe https://www.vodafone.ro/Maestro.

„Pe lângă avantajul că pot plăti factura de telefon în mai puţin de 2 minute, printr-un sistem sigur şi comod, fără costuri suplimentare, direct din faţa calculatorului, cardurile Maestro aduc ceva în plus pentru clienţii Vodafone – premii foarte consistente”, spune Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „Ne dorim ca, prin intermediul campaniei, să creştem ponderea plăţilor online cu cardul pentru facturile de telefon, dar şi să îi convingem pe clienţii Vodafone că Maestro reprezintă o modalitate atractivă şi sigură de plată”, explică Gabriel Ghiţă.
 
Premiile, acordate prin tragere la sorţi posesorilor de carduri Maestro, sunt foarte atrăgătoare. Pe lângă zeci de smartphone-uri şi tablete de ultimă generaţie, aceştia pot câştiga o maşină, în valoare de 15.000 euro, sau chiar o vacanţă exotică pentru două persoane, în valoare de 4.000 euro, oriunde şi oricând în 2012. Lista detaliată a premiilor este disponibilă la adresa https://www.vodafone.ro/Maestro.