UPC anunţă astăzi disponibilitatea abonamentului său de internet de mare viteză Fiber Power 100 Mbps, pentru tinerii români cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani. UPC le propune tinerilor o soluţie online integrată: Fiber Youth – Internet Fiber Power 100 Mbps, Wi-Fi şi Smart Guard – la preţul de 39 de lei, TVA inclus.

„Oferta a fost special concepută pentru a susţine obiceiurile de consum ale tinerilor – peste 60% dintre ei folosesc internetul pentru a socializa şi aproape 50% pentru a urmări conţinut video online. Internetul îi ajută să fie mereu la curent cu noutăţile, mereu în contact cu prietenii şi familia. Au nevoie de viteze mari şi de mobilitate. Soluţia noastră este adaptată acestor obiceiuri”, declară Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer (CMO) UPC România.

Oferta dedicată tinerilor este disponibilă exclusiv online, la nivel naţional, începând din 2 septembrie 2013. Pentru detalii despre oferta UPC pentru tineri, puteţi consulta secţiunea dedicată de pe pagina oficială UPC http://internet.upc.ro/.

UPC România oferă clienţilor săi, pe lângă servicii digitale care au la bază tehnologii de ultimă oră, o experienţă extraordinară – instalarea se face în maximum trei zile, echipamentele sunt disponibile imediat, iar clienţii beneficiază de suport tehnic specializat. Recentul raport ANCOM a poziţionat UPC pe primul loc, cu instalarea serviciului de internet într-un timp record de 2 zile şi 6 ore.

Serviciile de Internet prin cablu, tehnologie utilizată în România de UPC, oferă, în medie, 91,4% din viteza de download contractată de client, peste media europeană de 74%, potrivit unui raport recent al Comisiei Europene.