Voyo.ro oferă utilizatorilor conținut premium online, de care clienții UPC se vor putea bucura ȋncepând cu data de 6 august, la prețul de 17 lei lunar (TVA inclus).

„Suntem cu un pas mai aproape de viziunea noastră, aceea de a deschide lumea digitală tuturor românilor. Parteneriatul pe care-l anunțăm astăzi ne permite să aducem ȋn casele clienților divertisment online premium, de care se vor putea bucura acum prin intermediul serviciului de internet Fiber Power. Casa digitală devine realitate – servicii adaptate pentru toată familia dar şi pentru fiecare spațiu al casei. Rezultatul este o experiență de neuitat, care face ca incursiunea ȋn lumea digitală să fie uimitoare”, declară Severina Pascu, CEO UPC România.

Adăugând serviciul video on demand Voyo.ro la abonamentele de televiziune digitală şi Internet Fiber Power de la UPC, clienții vor avea acces instant la peste 500 de filme de box-office, seriale, dar şi emisiunile canalelor TV din cadrul ProTV S.A., precum şi transmisiuni live de la diverse competiții sportive sau concerte, toate acestea cu un stream fluent şi clar. Până la finalul acestui an baza de conținut voyo.ro se va extinde la peste 1.000 de filme.