E-mailul este fals şi conţine un virus. Cei care primesc un astfel de mesaj  sunt sfătuiţi să nu dea click pe link. Link-ul de pe cuvântul “aici” este infectat şi direcţionează spre http://silware.eu/catalinbotezatu.jpg.exe.

Antena 3 se dezice de apariţia pe internet a unui anunţ fals atribuit redacţiei noastre potrivit căruia Cătălin Botezatu se află în stare gravă la spital, scrie antena3.ro. “Mai mulţi telespectatori ne-au semnalat faptul că au primit e-mailuri cu acest anunţ de pe adresa stiri [at] antena3.ro. E-mailul a fost trimis prind fraudarea adresei de către persoane care nu au legătură cu redacţia Antenei 3 şi conţine un link înşelător către o galerie foto. Acesta este un virus! Vă sfătuim să NU îl accesaţi”.

Iată mesajul fals:

Catalin Botezatu se afla in stare grava la spital

Bine cunoscutul designer roman, Catalin Botezatu, a suferit un nefericit accident de masina luni, in jurul orei 04:30 (a.m.), in apropiere de Bucuresti, relateaza DC News.
 
Acesta este internat momentan la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, sectia Neurochirurgie, fiind diagnosticat cu traumatism cranian sever si politraumatism. La aflarea vestei cumplite, fosta iubita, Bianca Dragusanu, si-a retinut cu greu lacrimile si in mod surprinzator a decis sa-i fie alaturi in aceste clipe grele.

Creatorul de moda se afla pe "locul mortului" in masina unor prieteni, care aparent ar fi consumat bauturi alcoolice si substante halucinogene inainte sa conduca. Cei doi amici ai designerului au suferit fracturi deschise si contuzii usoare.

Vezi aici imagini foarte emotionante surprinse de reporterii DC News cu Bianca din nou in bratele lui Catalin Botezatu.