Andrei Hareţ, 39 de ani, preia, de la 1 iulie 2010, funcţia de director general al Dreher Breweries, Ungaria, parte a grupului SABMiller. În ultimele luni el a ocupat funcţia de preşedinte interimar al Ursus Breweries. 

Dreher Breweries activează pe o piaţă a berii în valoare de 500 de milioane de euro (140 bn HUF), fiind a doua piaţă ca mărime din întreaga industrie alimentară din Ungaria. Dreher Breweries are aproximativ 700 de angajaţi şi este liderul pieţei berii din Ungaria cu o cotă de piaţă de circa 30%.

« Este o provocare pe care o accept cu interes şi curiozitate profesională. Competiţia în Ungaria este intensă, dar experienţa de peste 7 ani în Ursus Breweries mi-a arătat că succesul poate fi atins dacă există determinare, spirit de echipă şi inovaţie. Construind pe această bază şi încurajat de rezultatele excelente înregistrate în ultimii ani, plec în Ungaria cu ambiţia ca, împreună cu echipa de acolo să continuăm să livrăm rezultate deosebite pentru grupul din care facem parte », susţine Andrei Hareţ.      

Andrei s-a alăturat echipei Ursus Breweries în 2003 în funcţia de Vicepreşedinte Financiar şi IT, devenind în mai 2006 Vicepreşedinte de Vânzări şi Distribuţie. Din ambele funcţii Andrei a contribuit alături de echipele sale la performanţa constantă a Ursus Breweries şi la poziţionarea acesteia ca lider al pieţei berii în România.

SURSA: URSUS