Mesajul integral postat de Antonia Diaconu:

”Îți petreci o bună parte din viață învățând şi dând examene, ai parte de multe nopți nedormite şi ore peste program, muncești în condiții de stres şi unii, mai puțin norocoși, în spații improprii şi suprapopulate ( şi nu mă refer la penitenciare), vezi, în fiecare zi, răul din oameni în toate formele lui, îţi mai neglijezi viața personală, ești bălăcărit aproape seară de seară pe Tv şi ești numit în toate felurile, ţi se spune şi unii cred, abuziv, necompetent, șobolan… insert here orice adjectiv vehiculat, sunt multe…, te mai cercetează Inspecția Judiciară că ţi-ai spus punctul de vedere, ţi se mai transmite prin diferite canale de comunicare că ar trebui să stai mai liniștit, dar, te consolezi cu faptul că-ţi place munca ta, o faci cu drag, rolul tău în societate e important, iar cei ce greșesc trebuie găsiţi şi traşi la răspundere, însă, atunci când ţi se iau toate instrumentele necesare pentru a-ţi face treaba, nu te mai consolezi.

Şi atunci vorbești şi explici şi arăţi şi.. ajungi în același loc. Când zici că mai departe nu se poate ajunge, ţi se demonstrează, cu încăpățânare, că se poate!!

Într-o societate ce se confruntă cu o creștere a infracționalității, nu se micșorează limitele de pedeapsă, nu se micșorează termenele de prescripţie, nu se abrogă infracțiuni, din contră. Nu se dă cu pietre în oamenii ce încearcă, efectiv din răsputeri, să-şi facă în continuare treaba, ei sunt ajutați, spre binele tuturor.

În ritmul ăsta, infractorii ce acum îmi zâmbesc pe stradă, pentru că statul nu mă ajută să-i ţin acolo unde le este locul, vor trece la nivelul următor. Acolo vrem să ajungem?

Pentru ca, regret să vă informez, am ajuns deja”, este mesajul postat de Antonia Diaconu pe Facebook.