Florian Walter, fost patron al „U” Cluj și acționar al lui Dinamo se află în stare gravă la spital. Acesta a suferit un atac cerebral, fiind în momentul de față internat la Spitalul Universitar de Urgență din București.

În după-amiaza zilei de joi, Florian Walter a suferit un atac cerebral, fiind transportat de urgență la spital. Conform surselor Prosport, Florian Walter, 56 de ani,  se află în acest moment internat la terapie intensivă, medicii fiind totuși destul de rezervați cu privire la șansele acestuia să supraviețuiască.

Nu este pentru prima dată când fostul patron „U” Cluj suferă probleme grave de sănătate. În 2015, pe vremea când fugise de justiție în Dubai, Florian Walter mai suferise un preinfarct. De asemenea , problemele cu inima reprezentau o recidivă pentru potentul om de afaceri, în 2010 acesta fiind operat tot pentru probleme cardiace.

Florian Walter este unul dintre cei mai importanți oameni din fotbalul românesc al ultimilor 20 de ani. La începutul anilor 2000, acesta a fost acționar al lui Dinamo. În 2009, acesta părăsește echipa din Ștefan cel Mare și devine patron al Universității Cluj, rivala de moarte a actualei campioane a României, CFR Cluj. În 2012, acesta a părăsit și echipa din Ardea, începând să sponsorizeze o altă echipă de tradiție, Petrolul Ploiești.