Din primăvară, avem încă un concurs de voci pe TV. Pro TV pregătește un nou format All Together Now, achiziționat de la Endemol-Shine, avându-i în prim plan pe Cabral și pe Loredana. Primul, pe post de prezentator. Loredana va avea un rol special. 

Un concurent cântă pe scenă  în fața unui public format din 100 de jurați – oameni din industria muzicală. Dacă un jurați apreciază concurentul, se ridică în picioare și începe să cânte împreună cu el (la formatul original BBC a existat un concurent la care au cântat împreună cu el toți cei 100 de jurați). Se crează un fel de cor, de unde și numele emisiunii All Togheter Now. Câștigă concurentul care ridică cei mai mulți jurați în picioare. Loredana este juratul șef (în varianta BBC juratul-șef a fost Geri Halliwell).

„Suntem extrem de entuziasmați că vom începe această călătorie într-o nouă producție pe care o vom difuza anul viitor, All Together Now. Este un show pentru toată familia, plin de emoție și răsturnări de situație. Puterea de a te alătura, fie că ești în studio, fie că ești acasă, aduce foarte multă prospețime într-un show muzical care creează o atmosferă de neratat”, a declarat Stella Litou, Director de Programe PRO TV.

Formatul All Together now a fost difuzat prima dată de BBC in Marea Britanie, după care a fost achiziționat de nouă țări printre care Brazilia, Australia și de alte țări din Europa. Acest format a fost creat de Remarkable TV, parte din Endemol Shine Group.

SURSA: paginademedia.ro