Grupul Digital Cable Sistems (DCS) este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de telecomunicaţii de pe piaţa autohtonă. Compania oferă servicii de transmisie prin cablu şi digital a programelor de televiziune, soluţii de transmisiuni date şi acces Internet, precum şi telefonie fixă, atât pe segmentul business cât şi pe cel al clientilor rezidenţiali. Din 15 august compania va lansa sub brandul AKTA servicii de telefonie mobilă. 

Un MVNO (Mobile Virtual Network Operator) este un operator care furnizează servicii de voce și date mobile prin intermediul rețelei unui operator clasic de telecomunicații mobile, de la care închiriază, în baza unui acord comercial, servicii de acces la rețeaua de antene și fibră optică a acestuia. 

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 euro pe lună, unele dintre pachete urmând să conțină minute incluse atât național, cât și în roaming precum și acces internet mobil național. 

Înfiinţat în 2005, prin fuziunea mai multor companii de cablu, actualmente parte a grupului PineBridge Investments. Din portofoliul DCS fac parte brandurile AKTA – adresat în exclusivitate consumatorilor individuali,  şi Dial Telecom – unul dintre cei mai importanți ofertanti de servicii de acest tip pe segmentul business.