Cunoscutul om de afaceri Remus Rădoi, implicat în cazul Caracal încă de la început, s-a prezentat, vineri, la sediul Poliției Caracal pentru audieri, după ce fusese programat de procurori să dea declarații, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat după ce discuțiile au fost amânate. Motivul ar fi acela că procurorul care urma să discute cu el nu se afla în instituție. Mai mult, Rădoi spunea vineri că a adus o serie de documente pentru a-și susține acuzațiile.

„Am fost informat că domnul procuror nu a ajuns incă și că ar putea ajunge în jur de ora 14. Din păcate, trebuie să plec, la 14-15 ar trebui să fim în București, avem afaceri, nu suntem bugetari. Probabil o să se reprogameze. Am venit la ora convenită cu dânșii. Am fost contactat în dimineața zilei de astăzi și mi s-a spus că în jur de ora 11 o să fie. M-am prezentat, iată că s-a amanat din nou. Aveam (documente) însă urmează să vedem ce vor dânșii să discutăm, eu eram pregătit cu toată paleta”, a spus Remus Rădoi, la ieșire din sediul Poliției Caracal.

Omul de afaceri spune că are numeroase mesaje de la polițiști și a fost implicat în multe cazuri rezolvate de autoritățile din Olt.

„Mesajele sunt mult mai multe față de cele pe care le-am arătat la presă. Se referă la multe alte situații în care noi am sprijinit organele de anchetă. Am păstrat și inregistrarile cu victimele care au dat declarații la DIICOT, pentru că aveam o suspiciune, lucruri nu se legau și mă simțeam în pericol”, a mai spus Rădoi vineri.

Cu toate acestea, afaceristul nu crede că amânarea audierii sale de două ori nu au fost intenționate și consideră că procurorii au multă treabă. Audiere lui Remus Rădoi a mai fost amânată și în 13 august.