Costi Ioniță a avut o perioadă extrem de productivă. A avut nenumărate proiecte muzicale de succes cu mai mulți artiști cunoscuți din România. Totodată, manelistul a reușit să realizeze clipuri și piese hit, care au adunat zeci de milioane de vizualizări, în plină pandemie.

De menționat este faptul că una dintre cele mai răsunătoare colaborări este cea a lui Jador, cu Dodo și cu alți cântăreți din Bulgaria, Jale, o piesă care a adunat peste 85 de milioane de vizualizări și care este ascultată în foarte multe țări din întreaga lume.

Pe lângă piesa cu Jador, Costi Ioniță a mai colaborat și cu maneliști de renume Florin Salam, Culiță Sterp, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, dar și cu cântăreți precum Loredana Groza.

Cu toate acestea, Costi Ioniță a decis că a venit momentul să părăsească România. Într-o postare pe contul personal de socializare, manelistul a anunțat că a plecat spre Miami, acolo unde are alți prieteni buni, artiști internaționali, precum Shaggy, cel cu care s-a și revăzut. Totodată, el a mai scris că România îi va lipsi.

Costi Ioniță pleacă din România 

„La revedere, România! O să-mi fie dor de tine, indiferent de orice”, a scris Costi Ioniță pe contul de socializare.

Amintim faptul că artistul a mai fost plecat peste ocean, dar în 2019 a decis să se reîntoarcă în România. La acel moment, alături de regizorul Alex Ceaușu, cântărețul a înființat un proiect nou: o casă de producție.

„Ne bazăm pe toată experiența noastră de peste 15 ani în domeniu, cunoștințele și relațiile. Simțim că a venit momentul să și dăruim tot ce am acumulat până acum. Labelul se numește Forzza Music, iar canalul de Youtube are deja 500.000 de subscriberi!”, declară Alex Ceaușu. Piesele pe care le va scoate pe piață casa de producție sunt compuse de Costi Ioniță, iar clipurile sunt regizate de Alex Ceaușu.

La rândul său, Costi Ioniță declara că vrea să promoveze artiști talentați, aducând inovație în industria muzicală din România.

„Vom promova artiști foarte talentați și vom încerca să aducem în industria muzicală mai multă lumină și pozitivitate prin proiectele noastre! Primul proiect pe care îl lansăm este trupa formată din patru super fete talentate, super voci! Cu ce vine nou acest proiect? Cu faptul că, pe lângă proiectul mare, trupa, fiecare dintre cele 4 fete va avea şi câte un proiect solo cu care mergem în paralel. După lansarea trupei ne vom concentra pe lansarea fiecărui proiect solo”, declara atunci Costi Ioniță.