Aproximativ 500 de persoane s-au înscris la licitaţia publică Sun Plaza, prima de acest fel organizată într-un centru comercial din România.

Cel mai important produs, un Hyundai i10, a fost vândut la preţul de 35.600 de lei, cu 15% mai puţin decât preţul de vânzare din show-room.

Licitaţia, la care au fost vândute alte peste 70 de obiecte (un televizor LCD, o maşină de spălat, telefoane mobile, numeroase articole vestimentare şi accesorii), a fost organizată de Sun Plaza cu intenţia de a oferi clienţilor posibilitatea de a cumpăra produse la preţuri mai mici decât cele din magazine.

Preţul de plecare pentru toate produsele a fost de 1 leu, în total fiind licitate articole în valoare de 64.000 de lei, pentru o suma totală de adjudecare de 48.500 de lei. Toţi participanţii au primit şi una dintre cele 1.000 de brioşe aniversare Sun Plaza.

‘Licitaţia este o premieră, atât pentru noi, cât şi pentru retail-ul din România. Am ţinut să marcăm primul an de la deschidere şi cei peste 11 milioane de vizitatori cu acest mecanism prin care clienţii să poată cumpăra produse din magazine începând de la 1 leu’, a declarat Michael Richard, General Manager EMCT, dezvoltatorul şi managerul Sun Plaza.

SURSA: Agerpres