O reprezentație de marcă a avut loc sâmbătă seara, pe scena IUmor. Irena Boclincă, o participantă din Republica Moldova, a provocat șiroaie de lacrimi de râs în rolul Vioricăi Dăncilă. 

„Am venit pentru că e o emisiune cultural-educativă“, şi-a motivat actriţa Irena Boclincă prezenţa la iUmor, făcând aluzie la celebrele gafe ale premierului României.

„Doamnelor şi domnilor, onorată asistenţă, bună ziua!   Sunt prim-ministra Republicii Românica Mare, am preluat portofelul de ministru cu un singur scop: să diminuez ţara noastră… dezastrul din ea. Am scris şi un postulat pe Facebook care mi-am exprimat în el indezirabilul regret că ţările din înconjurul Românicăi Mari nu recunosc profitul nostru psihologic de cetăţeni care ne tragem cu Traian şi Decebal… din Traian şi Decebal.

Aşa cum spunea şi marele Ghiţă Mureşan, dacă nu ai înălţime, nu bagi mingea la coş. Nu poţi să nu ştii de unde vii. Eu, de exemplu, acum vin de la o mătuşă. Nu se poate să nu-ţi cunoşti istoria. Dacă nu ştii cine a fost Mozart şi nu ai nici cea mai mică idee câte tablouri a pictat, eşti mort pentru umanizare.    Mai am un lucru important, sunt însărcinată (pauză) să vă spun în legătură cu creşterea preţurilor: nişte dezinformări, nu e adevărat că creşte preţul la pâine, creşte la toate alea. Eu vă înţeleg, orice om îi e frică că rămâne fără bani. Nu o să muriţi de foame, veţi fi internaţi în spitale pentru că plătiţi asigurări şi statul are grijă de voi. Abia acolo veţi muri de infecţii nozo… nazo.. nozomiale.   

Am fost şi în alte ţări, ca Anglia, Franţa, Moscova, Beirut. Am hotărât să cer schimbarea steagului nostru, vreau să pun cocul meu pe steag, va deveni simbol, ne aliniem cu lumea. Am fost în Franţa, am vorbit cu regele lor, am întrebat ce au pe steag şi mi-au zis că e un coc, cocul francez. De ce să nu avem şi noi cocul nostru? Şi englezii au cocul lor. De ce să nu intrăm în rând cu lumea?    Nu vreau să închei înainte de a termina de spus: aţi văzut că am repus toate eforturile ca infractorii să se ducă la unde le e locul. Elena Udrea a fost arestată împreună cu Costa Rica… cu Costa Bica… Alina Bica şi vor fi aduse în ţară imediat. Imediat ce se va putea.    Mi s-a transmis un semnal de alarmă de la unitatea europeană.

Nu sunt mulţumiţi de corupţia din ţara noastră, vom lucra şi la asta. Avem un plan pe zece ani în care ţara să dispară… corupţia să dispară. Nu avem autostrăzi. Bun, e adevărat, dar am zis că nu e nevoie, am mărit preţul benzinei, am mărit tot ce s-a putut. Am făcut nişte calcule şi ne-am întrebat: de unde mai aveţi bani, oameni buni?” sunt doar câteva dintre declarațiile pline de umor ale sosiei Vioricăi Dăncilă.