Scandal imens la Antena 1 după ce doi prezentatori s-au luat la bătaie în culisele emisiunii. Se pare că moderatorul iUmor, Șerban Copoț a avut un conflict cu magicianul Robert Tudor.

Scandal la iUmor

Totul ar fi pornit de la niște glume nepotrivite, deși se pare că cei doi ar fi avut un conflict mai vechi. Rămâne de văzut cum va reacționa conducerea Antenei 1 și dacă Șerban Copoț va fi concediat.

S-a terminat al 14-lea sezon al emisiunii iUmor de la Antena 1. Marea câștigătoare este Mihaela Pripici, care a reușit să cucerească publicul cu un număr excepțional de stand-up comedy.

Cine a câștigat iUmor?

Mihaela Pripici are 23 de ani și este din Curtea de Argeș. În timpul emisiunii, aceasta s-a confruntat cu foarte multe emoții, însă a reușit să le facă față și să plece acasă cu premiul de 20.000 de euro.

„Fiecare urcare pe scenă e îmbrăcată în anxietate sau mai bine zis îngropată în anxietate”, a spus ea în testimonialele emisiunii de la Antena 1.

Tânăra a pășit cu multă încredere pe scenă, dar după puțin timp, a cerut câteva momente de pauză din cauza anxietății.

„Ce putere are în ea… habar n-are! Deci, să te blochezi, să te dai jos, să zici: <<Am nevoie de un moment, revin>>. Eram sigur că nu vine înapoi”, a spus Cătălin Bordea în testimonialele emisiunii.

„A venit din nou fără să se bâlbâie, fără să tremure și a dat totul cap-coadă brici“, a completat colegul său, Nelu Cortea.

Câștigătoarea iUmor i-a impresionat pe jurați

După ce s-a liniștit, Mihaela a revenit pe scena iUmor și a demonstrat că emoțiile nu reprezintă un impediment pentru ea. Mai mult, a reușit să cucerească publicul cu numărul său de stand-up comedy.

„Recent, eu mi-am schimbat terapeuta, pentru că nu mă mai înțelegea și mă enerva rău de tot chestia asta. Eu am început să fac terapie, pentru că sunt colerică, iar principala problemă este că mă enevez foarte tare la volan.

Eu stau la marginea Bucureștiului și făceam terapie în capătul opus al orașului, deci traversam orașul ca să plătesc pe cineva cu 200 de lei să mă învețe să nu mă mai enervez. (…) Concluzia terapeutei a fost că nu sunt eu de vină, ci traficul din București, iar soluția ar fi transportul în comun. Mamă, ce m-am enervat!”, a fost o parte numărul ei de stand-up comedy.