Emisiunea ”Pe bune” va avea un invitat special. Magicianul Robert Tudor și Cătălin Măruță vor face un adevărat spectacol

Telespectatorii vor avea parte de mari surprize mâine seară. Mai exact, dacă este joi înseamnă că umorul este în casele telespectatorilor. Mâine, de la 22:30, Mihai Bobonete și gașca de la Pe Bune?! de la Pro Tv, ne așteaptă cu cel mai nebun quiz-show.

Alături de cei doi căpitani, Costi Diță și Cosmin Natanticu, vor fi Cătălin Măruță și Robert Tudor. „Uite așa, o întrebare din asta îți poate schimba viața”, va spune magicianul.

Mai mult de atât, panoul va pune la dispoziție categorii precum: „Adevăr sau Provocare”, „Ce-am făcut, Șefu?”, „Greu de ucis”, „Faraoni mai puțin celebrii”, iar întrebările din spate îi vor face pe invitați să exclame: „asta e o emisiune nebună, nebună!”. 

Surprize pentru toți telespectatorii

Ce a făcut un român, după ce a fost arestat de carabinieri în Italia, în 2018, dar și de ce a fost închis un parc dintr-un oraș american chiar de Ziua Îndrăgostiților, se va afla din întrebările ascunse sub domeniile de pe panou.

De menționat este faptul că, jocul va fi foarte strâns, ambele echipe reușind să răspundă corect astfel încât, atât Costi cu Robert Tudor, cât și Cosmin cu Măruță vor reuși să strângă câte 2500 de lei pentru susținătorii lor.

Întrebările finale care pot dubla suma, vor putea fi aflate joi seară, de la ora 22.30. Totodată, atunci vom afla și cine va reuși să strângă cei mai mulți bani în cadrul noii ediții.

Oricine poate să facă parte din această provocare și să răspundă la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, și răspunde LIVE la întrebări. Participanții pot câștiga premii săptămânale dacă oferă răspunsurile corecte.