Ies la iveală amănunte absolut incendiare despre Diana Şoşoacă imediat după ce aceasta a fost dată afară din AUR. Ultimele sale ieşiri publice au enervat mai multă lume, inclusiv pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta spune că, prin ieșirile ei, Diana Șoșoacă nu face altceva decât să strângă capital politic.

Dezvăluiri incendiare despre Diana Şoşoacă

Noi dezvăluiri incendiare despre Diana Şoşoacă făcute de către jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta spune că Şoşoacă este un politician care ”suge capital politic” din rândul oamenilor cu minte puțină, oameni care nu au foarte multe informații.

Totul a fost dezvăluit imediat după ce Şoşoacă a mers în Valea Jiului şi la ministere pentru a-i susţine pe ortaci. ”Această se deplasează de colo colo, își scoate trompa și capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină din această țară.

Există în fiecare popor, în fiecare țară niște oameni cu minte puțină și România nu face excepție. Doamna Șoșoacă se duce țintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar și anume că doamna este parlamentar.

Păi dacă ești senator poți decide să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te bați, în mod absurd, este creier pane, este molozul minții să ceri unui om să te respecte și să te cerți cu cine? Cu niște oameni de ordine, care sunt acolo, au niște ordine de respectat și îți spun clar: nu intrați”, a spus Cristian Tudor Popescu, conform EuropaFM.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea