Mircea Badea a fost făcut KO în doar câteva secunde de motociclistul Tedi Emi, cel care îl provocase pe prezentatorul TV și în anul 2014. De data aceasta, ringul a fost amenajat într-un centru comercial din București, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Și iată că a apărut și prima reacție a lui Tedi!

”Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, vă rog să mă credeți că am fost plăcut surprins de mesajele de felicitări, nici acum nu am avut timp să le citesc pe toate. Vă doresc multă sănătate și înțelepciune în viață, meciul de sâmbătă a demonstrat încă o dată că ele se completează una pe alta. Mi-aș fi dorit ca rezultatele mele internaționale, unde am luptat cu sportivi de top, care au adus un mic aport de prestigiu țării noastre să fi avut măcar 10% din mediatizarea ultimului meci.

P.S. Dacă voi lipsi o perioadă lungă de pe Facebook înseamnă că am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate și bun simț, oricum în cazul în care mai marii Facebook mă consideră incomod… nu este nici o problemă, dragoste cu sila nu se face!”, a scris Tedi Emi, pe Facebook.

După confruntarea dură dintre Mircea Badea și motociclistul Tedi, sâmbătă, într-un mall din Capitală, prezentatorul fiind pus la pământ în doar cinci secunde, acesta a reacționat ulterior pe pagina lui de Facebook, printr-un mesaj. Mircea Badea le-a transmis prietenilor virtuali că se simte bine, dar și faptul că nu a stat leșinat minute bune.

“Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Altfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook, scrie Cancan.ro.