Probleme mari pentru Andra: jurata de la „Românii au talent” a fost aspru criticată de fani pentru o decizie luată în ediţia de vineri a show-ului de la Pro TV. Fanii nu au cruțat-o deloc pe vedetă și și-au vărsat năduful pe rețelele de socializare: „Rușine!” … „A luat-o razna de atâta faimă”.

Loredana Istodor a reușit să emoționeze și să câștige inimile celor din public prin povestea de viață pe care a cântat-o pe scenă. Toți au fost impresionați, mai puțin jurații, din păcate, iar Andra i-a dat un descurajant X pentru fata greu încercată de viață.

Reacțiile fanilor de pe rețelele de socializare

Fanii au dat buzna pe rețelele de socializare în semn de dezaprobare pentru decizia juraților și și-au vărsat năduful prin postările critice la adresa acestora.

„Măcar din respect pentru suferința fetei, lăsam să-și termine piesa…urât gest, Andra!”, a scris un internaut pe pagina de Facebook. „Au dat la altii DA de incurajare desi nu meritau. Puteau sa i dea si ei, macar pt a-i ridica Moralul. Macar 3 de Da…. Chiar daca nu era aleasa pt semifinale, dar macar pt „lupta” ei era bun sa fi dat DA… Puteau face o excepție, și asa fata era la pământ…. Pacat!”, „Cred că juriul deja a luat-o razna de atâta faima”, „RUȘINE acestor jurați, nu sunt demni de o așa emisiune, în afară de Andi Moisescu”, „Andra nu are suflet decât pentru ea. Rușine!”, au fost alte câteva reacții ale oamenilor pe rețelele de socializare, scrie dcnews.ro.