Spre deosebire de multe alte vedete din spaţiul public, Andra nu a dorit să recurgă la îmbunătăţiri de ordin fizic până acum, mai ales că fanii o apreciază pentru vocea ei şi ea nu-şi doreşte să arate ca un fotomodel. Jurata de la „Românii au Talent” a a vorbit despre aceste subiect şi a mărturisit că nu exclude de tot această posibilitate, pentru că „nu e plăcut să te uiți în oglindă și să nu mai vezi ce vedeai cândva”.

„Mă tentează și pe mine unele intervenții, ca pe toate femeile, pentru că trecerea timpului nu iartă pe nimeni și nu e plăcut să te uiți în oglindă și să nu mai vezi ce vedeai cândva. Din fericire însă am moștenit gene bune, Mama Natură e blândă cu mine. Mă mai gândesc și că fanii mă apreciază pentru vocea mea, personalitatea mea, nu sunt un fotomodel și nici nu vreau să fiu”, a povestit Andra.

Cântăreaţa recunoaşte, în schimb, că a fost întotdeauna atentă cu alimentaţia ei şi că a apelat la diverse regimuri atunci când a fost nevoită să slăbească, însă cuvântul de ordine a fost moderaţia.

„Întotdeana mă gândesc la siluetă, în sensul că încerc să nu fac excese. Mai încerc diete, fie nu mănânc seara sau evit carbohidrații. Totuși, mai mult mă bazez pe faptul că dansez mult la repetiții și astfel consum multe calorii”, a declarat Andra pentru Libertatea.

Concert cu o atmosferă precum a carnavalului de la Rio, reprogramat pentru toamnă

Concertul „Pasion”, care era programat pentru luna aceasta la Sala Palatului, a trebuit să fie reprogramat pentru toamnă, din cauza situaţiei în care se află România în prezent. Andra spune că acest spectacol va fi o adevărată desfăşurare de forţe.

„Va fi o petrecere superbă, vreau să aduc atmosfera de carnaval de la Rio la București. Voi cânta în spaniolă, piese cunoscute deja, dar și unele piese noi. Pe scenă, alături de mine vor urca invitați deosebiți. Costumele, dansatorii, efectele speciale, toate vor oferi spectatorilor o experiență de vis. Sunt extrem de entuziasmată pentru că reușesc să pun în scenă acest concept la care visez de când „Without you”, piesa mea cu David Bisbal, a avut un succes atât de mare”, a mai povestit artista pentru Libertatea.