În acest context, Florin Salam a lansat o melodie dedicată lui Emi Pian. Aceasta este intitulată „Intru tânăr în pământ” și a fost postată pe Youtube, unde a strâns un număr record de vizualizări.

„Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”, cântă Salam în primele versuri ale melodiei dedicate interlopului.

Motivul din spatele decesului lui Emi Pian

Liderul clanului Duduianu, cunoscut sub numele Emi Pian a fost înjunghiat marți seara în urma unui joc de barbut, de către membrul clanului rival.

Jocul de barbut s-a dovedit fatal pentru Emi Pian, temutul lider al clanului Duduianu. În noaptea de luni spre marți seara, aceștia au decis să se întâlnească într-o casă pentru un joc de barbut. Aici a fost scos la iveală faptul că un bărbat a împrumutat bani atât de la Emi Pian, cât și de la celălalt clan.

Între cele două clanuri exista o înțelegere – cine împrumuta de la un clan nu putea, ulterior, să împrumute de la celălalt. Atunci când Emi Pian a încercat să regleze conturile cu clanul rival, acesta a fost înjunghiat.

Libertatea.ro notează faptul că jucătorul în cauză ar fi împrumutat suma de 300.000 de euro. Pentru acești bani, Emi Pian percepea o dobândă de cel puţin 20 la sută.

Întrebați de reporteri dacă au văzut ce s-a întâmplat, vecinii se tem să vorbească și spun că au auzit doar țipete. Toși se feresc să dea detalii sau nume. Unul dintre vecini a fost mai îndrăzneț și a declarat că a văzut foarte multe persoane, peste 50.