Solistul Petrică Mîțu Stoian a dus o luptă grea cu noul coronavirus. Interpretul de muzică populară a fost internat în spital, pe secția ATI, la Spitalul de Urgență Reșița.

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, cântărețul vorbea despre marea sa dorință. Având în vedere faptul că și-a dedicat întreaga viață muzicii, el nu a avut timp să călătorească așa cum și-a dorit.

Tocmai din acest motiv, marea dorință a cântărețului era să meargă în vacanțe, în locuri pe care nu le-a văzut niciodată. Un loc special pentru el îl reprezentau țările arabe, pe care voia să le observe în detaliu. Totodată, Petrică Mîțu Stoian își mai dorea să meargă și în SUA, dar și în Moscova. O țară în care nu și-ar fi dorit să ajungă însă era Germania.

„Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus.

Marea dorință a lui Petrică Mîțu Stoian

Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, a spus Petrică Mîțu Stoian, într-un interviu pentru Impact.ro.

Amintim faptul că Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă seară. Conform unei postări publicate pe pagina oficială de Facebook ”Electrecord”, interpretul de muzică populară și-ar fi presimțit moartea.

În cursul săptămânii trecute, cântărețul a mers la cimitir. Acesta și-a pregătit locul de veci până la cel mai mic detaliu, iar Moderatorii paginii au adăugat, lângă text, o imagine cu locul de veci al artistului.

”Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook ”Electrecord”.