Ministrul interimar al Turismului, Elena Udrea, a declarat că doreşte să facă parte dintr-o nouă structură de guvernare după ce preşedintele Traian Băsescu va fi reales, precizând că ar prefera din nou domeniul turismului.

Aflată duminică la Galaţi, cu ocazia prezentării lucrărilor la un port de ambarcaţiuni care se construieşte cu finanţarea Ministerului Turismului, Elena Udrea a spus că îşi doreşte să fie nominalizată într-un nou guvern, însă doar după realegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte.Ea a precizat însă că, în eventualitatea în care formula avansată de către premierul desemnat, Lucian Croitoru, va primi votul Parlamentului, acesta va fi guvernul pe care îl va avea România.

„Doresc să fac parte dintr-un guvern care să fie după validarea preşedintelui Traian Băsescu, până atunci sunt în staff-ul de campanie al preşedintelui şi cred că o luptă politică pe care preşedintele o duce de cinci ani şi în care foarte mulţi i-am fost alături trebuie dusă pe ultima sută de metri cu toate forţele. Dacă va fi o propunere făcută după validare preşedintelui Traian Băsescu la al doilea mandat, potrivit căreia aş putea face parte din guvern, voi accepta şi ca o preferinţă aş alege din nou turismul, asta în ipoteza în care în viziunea noului prim-ministru ar exista şi un minister al Turismului. Însă dacă Guvernul Croitoru trece marţi, acesta este guvernul pe care România îl va avea”, a declarat ministrul Turismului.

SURSA: Mediafax