Lansat pe 21 mai, sub sloganul „Aici sunt ştirile", TVRinfo.ro îşi propune, pe lângă livrarea de conţinut jurnalistic propriu, să agrege şi să pună în valoare tot ceea ce televiziunea publică produce în materie de news şi current affairs, fie că e vorba de ştiri propriu-zise ori de interviuri, dezbateri, reportaje şi anchete difuzate pe canalele TVR.
m.tvrinfo.ro va conţine ştirile importante ale zilei, structurate în funcţie de secţiunile site-ului: Eveniment, Politic, Societate, Extern, Economie, Cultură, Sport, Sci-Tech, Vremea.

Site-ul tvrinfo.ro este dezvoltat in parteneriat cu Publyo, companie desemnată în urma unei selecţii de oferte care a avut loc la sfârşitul anului trecut. Costul serviciilor de proiectare şi dezvoltare web, precum şi evaluarea tehnică şi mentenanţă pe o perioadă de 48 de luni se ridică la 14.600 euro.

Site-ul de ştiri al TVR este condus de redactorul-şef Teodor Tiţă, jurnalist cu 12 ani de experienţă în presă şi management media, şi de Alexandra Bădicioiu-Matei, redactor-şef adjunct, care are 10 ani de experienţă în presă.

Acesta este primul dintre proiectele TVR Interactiv din acest an: vor urma, în scurt timp, site-ul de corporaţie al TVR, un portal video şi două site-uri dedicate unor evenimente sportive: Campionatul European de Fotbal şi Jocurile Olimpice.