Miercuri, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, declara că nicio organizaţie judeţeană nu l-a propus pe liste pe Şerban Nicolae pentru a candida la un nou mandat în Senat sau în Camera Deputaţilor.

“Nu i-am reproșat domnului Șerban Nicolae nicio activitate. Am lucrat cu materialul clientului si domnul Şerban Nicolae nu a fost propus de nicio organizaţie să fie pe liste”, a spus liderul PSD despre fostul lider al Comisiei Juridice din Senat şi fost lider al senatorilor social-democrați.

Având în vedere că nu a fost trecut pe listă pentru alegerile parlamentare, Şerban Nicolae a luat o decizie tranşantă: a anunţat că va demisiona din PSD.

“Mâine voi face poate cel mai dureros anunț privind activitatea mea publică. Dar, în viață, o ușă se închide, o alta se deschide”, anunţa Şerban Nicolae, încă de ieri.

“Am trecut și prin intemperii și prin seisme și prin evenimente mai contondente”

El spune că prestaţia sa publică şi acţiunile sale în calitate de parlamentar ar fi trebuit recompensate, însă acuză că a fost “izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă”. Mai mult, Şerban Nicolae începe să se compare cu Gică Hagi la Mondialul din ‘94 şi spune că adversarii au cerut PSD să-l scoată din echipă!

“Am trecut și prin intemperii și prin seisme și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă.

Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului.

Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele”, a declarat, joi, Şerban Nicolae.