Totuși, ministrul este pacifist și nu vrea război. Oficialul a declarat că nu se războiește cu nimeni, dar nu poate trece peste neadevărurile spuse în ultima perioadă.

”O alta simpla precizare!
Prin aceste replici, eu nu ma ” razboiesc” cu nimeni, doar ca nu pot accepta multele neadevaruri din ultima perioada!

PS: acest mesaj va fi sters intr-o ora !”, scrie Tudorel Toader.

„Altă simplă precizare ! Despre „ordonanţa pe achiziţii”. MJ avizează, sub aspectele de legalitate, proiectele de acte normative inițiate de către alte ministere.
MJ nu inițiază și nu elaborează proiecte de acte normative în locul altor ministere. In evidentele MJ nu figurează un proiect trimis spre AVIZARE conform dispozițiilor art. 20 alin. (7) din HG 561/2009, referitor la „ordonanţa pe achiziţii”. În faza de prealabilă, de consultare interinstituțională, MJ a transmis o serie de propuneri si observații, referitoare la un proiect OUG pentru modificarea și completarea unor acte normative printre care și legislația din domeniul achizițiilor publice.
Prin adresa MJ nu a fost solicitat avizul CSAT. Luând în considerare intervențiile asupra unor acte normative care transpun directive ale Uniunii Europene (art. II – V din proiect), în temeiul art. 2 pct. 37 din H.G. nr. 16/2017, a fost menționată necesitatea obținerii avizului Ministerului Afacerilor Externe și a Ministrului Delegat pentru Afaceri Europene.”, a scris Tudorel inițial pe Facebook.