Jurnalistul susține că ministrul ar trebui să-și dea demisia, în condițiile în care se fac presiuni asupra sa. Mai mult, Tudorel Toader ar trebui să discute cu șeful PSD, Liviu Dragnea, pentru a intra în partidul său.

„Tudorel Toader nu are o funcție în PSD, ar fi bine să-și demisioneze sau să vorbească cu Dragnea și să obțină o funcție în PSD. Politica în domeniul justiției o face partidul care a câștigat alegerile, respectiv PSD”, a declarat Cristoiu.

Dragnea l-a atacat pe Toader, săptămâna trecută, la Călărași.

„Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Să înceteze cu atitudinea. Intenția era să intre în dezbatere din ianuarie și să discutăm 3 luni și a tot anunțat că va da ordonanțe. Și nu le-a dat și cred că nu are intenția să le dea. Să termine cu asta. Parlamentul începuse finalizarea după decizia CCR, a fost greșeala PSD că a crezut că vor da unii aceste coduri prin ordonanțe. (..) Nimeni nu poate să stea prizonierul acestor teme parazite (…) . Aici doamna premier trebuie să ia o decizie. Vrea să îl mențină, vrea să nu îl mențină, e apanajul ei”, a spus Liviu Dragnea, la Călărași.

„O simpla precizare ! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta ! PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora !”, a scris și Tudorel Toader pe Facebook.