Trilulilu.ro, portalul românesc de conţinut video, a anunţat că va încheia colaborarea cu regia de publicitate F5 X-Media şi cu furnizororul de servicii de publicitate online Beyond Media şi va internaliza serviciul de vânzare a spaţiilor publicitare.

„Datorită creşterii înregistrate în ultima perioadă, atât ca şi echipă, trafic, conţinut sau parteneriate, Trilulilu a decis începerea unui proces de internalizare a vânzărilor fapt care reprezintă o evoluţie firească a business-ului”, se arată într-un comunicat al site-ului.

„Colaborarea pe care am avut-o cu F5 X-Media a fost extrem de bună, aşa că nu avem nimic să le reproşăm”, a declarat Sergiu Biriş, Crocodilu’ Şef al Trilulilu.

În acest moment, Triluliu are două birouri: unul în Cluj-Napoca şi unul în Bucureşti, situat la Bucharest Hubb, locaţie care găzduieşte acum echipa de vânzări formată din Cornel Axin, Sorin Cristea şi Cătălin Dobre.

Internalizarea totală a vânzărilor Trilulilu va avea loc la mijlocul lunii iunie când încetează si contractul cu Beyond Media, regie care gestionează spaţiul de pe prima pagină a site-ului www.trilulilu.ro.

SURSA: Trilulilu.ro