Trei angajați ai CNN, concediați după ce nu s-au vaccinat. Postul are toleranță zero în privința acestei politici

În acest context, Jeff Zucker, preşedinte al departamentului de ştiri şi sport, le-a reamintit angajaţilor că vaccinarea este obligatorie dacă se întorc la birou sau merg pe teren unde intră în contact cu alţi angajaţi.

„Vreau să fiu clar – avem toleranţă zero în privinţa acestei politici”, a scris șeful de la CNN, conform informațiilor transmise de theguardian.com

Masca va fi obligatorie în birouri

Majoritatea birourilor CNN sunt deja deschise, iar Zucker a spus că mai mult de o treime din membrii personalului de la ştiri s-au întors la serviciu.

Acesta a mai a spus că masca va fi necesară în birourile din Atlanta Washington şi Los Angeles atunci când oamenii nu mănâncă, nu beau sau sunt într-un spaţiu privat închis.

Varianta Delta face ravagii în SUA

Oficialii din sănătate au indicat că peste 25% din noile cazuri de coronavirus din districtul Los Angeles au fost raportate la persoane complet vaccinate, procentul fiind în creștere față de luna trecută, potrivit unui raport dat publicităţii miercuri, potrivit foxnews.com

Oficialii din domeniul sănătății au dat asigurări că vaccinurile anti-COVID sunt eficiente și au spus că sunt de așteptat astfel de cazuri, însă procentul înregistrat în iulie reprezintă o creștere notabilă faţă de luna iunie, când persoanele complet vaccinate reprezentau 20% din infecțiile depistate în acel district, relatează Fox 11 Los Angeles.

“Pe măsură ce sunt vaccinați mai mulți oameni, numărul persoanelor complet vaccinate care se infectează va crește și din cauza variantei Delta mult mai infecțioasă, au crescut și expunerile la infecții”, explică Barbara Ferrer, directorul de sănătate publică al districtului Los Angeles.

Între 1 iulie şi 16 iulie, autorităţile sanitare au depistat 13.598 de cazuri de COVID-19 în zonă, dintre care 3.592 la persoane complet vaccinate.

Sursa foto: Dreamstime