BMW a publicat un clip video în care a prezentat un ciclu complet de producție a unui autoturism din noua serie 3. Pe scurt, mașină germană făcută în Germania: doar mici intervenții ale mâinii umane, în rest totul făcut de roboți: de la asamblare până la vopsitorie.

După 36 de ani, Seria 3 a ajuns la performanțe greu de anticipat. A şasea generaţie Seria 3 aduce în prim-plan BMW Lines, concept care a debutat cu noul Seria 1. Sunt disponibile trei opţiuni de personalizare a designului automobilului: Sport Line, Modern Line, Luxury Line. Acestea includ numeroase elemente de design interior şi exterior, de la grila radiatorului la culoarea cadranelor de bord, şi permit un nivel de individualizare fără precedent.

Tehnologii încă unice în segment

Noul BMW Seria 3 oferă o serie de tehnologii unice în zona sa de piață. Dintre acestea se remarcă sistemul „Head-up Display”, care proiectează informaţiile esenţiale într-o imagine color, de mare rezoluţie, pe parbriz, direct în câmpul vizual al conducătorului, ajutând astfel șoferul să fie atent la trafic. Tot opțional sunt disponibile până la şase camere video, prin care pot fi monitorizate majoritatea unghiurilor dificil de observat.

Prețurile variantei sedan sunt cuprinse între 34.472 euro (320i) și 36.580 euro (320d EfficientDynamics Edition).
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/libw1rV2McY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> FILMUL pe care milioane de români vor să-l VADĂ: Cum se fabrică DACIA la africani TREBUIE VĂZUT: Cum se fabrică mașina chinezilor la 200 de km de România Cum lucrează chinezii de la Audi