Tenismena Mihaela Burzănescu a fost de acord cu invitația hairstylistului Adrian Perjovschi de a participa la un proiect iar rezultatul a fost spectaculos, fiind una dintre cele mai șocante si surprinzătoare transformări din istoria proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

Adrian Perjovschi și echipa sa au gândit transformarea-manifest în două etape menite să impresioneze fiecare în mod diferit încă de la prima privire: “In prima faza, ne-am dorit sa-i punem in evidenta Mihaelei frumusetea si feminitatea pe care meseria ei nu le lasa intotdeauna sa se vada. Ea apare in fata romanilor si a iubitorilor de sport in timpul partidelor de tenis cu parul prins si fara nicio urma de make-up, ei bine noi ne-am dorit-o diva, gata sa paseasca pe covorul rosu al unui eveniment de gala, sub blitz-urile talentatului fotograf The Storyalist. Asa ca, am ales sa-i conturez trasaturile feminine cu niste bucle romantice, make-up artistul Madalina Petcu a ales sa-i aplice un ruj rosu senzual, iar stilista Lucy Faur i-a recomandat o rochie lunga de un verde ca mingea de tenis.”, a povestit specialistul în transformari radicale de look, Adrian Perjovschi.

“Astazi m-am simtit rasfatata. Ma imbrac foarte rar in rochii, pentru ca meseria mea implica altfel de tinute si multe antrenamente. Am decis sa imi dedic cat de multi ani voi putea sportului, asa ca probabil vremea rochiilor si a seratelor va veni peste multa vreme cand nu voi mai avea prioritatile de azi.”, a spus și Mihaela Buzărnescu.

A doua fază a transformării este menită să șocheze: “Am ales sa umplem chipul Mihaelei de semne ale violentei domestice pentru ca mesajul nostru sa fie cat mai de impact si mai puternic transmis. Oricine vede un astfel de chip se opreste din fuga zilnica si pica pe ganduri.”, a explicat Adrian Perjovschi, care alege prin acțiunile sale caritabile să pună punct indiferentei.

Revenită de doar două zile din America unde a jucat la Charleston Open, Mihaela Buzărnescu a insistat să se implice în transformarea marca Jovsky Studio.

“Cred ca dramele violentei in familie se pot ascunde si sub cele mai stralucitoare haine si sub cele mai cosmetizate chipuri si trebuie sa tragem un semnal de alarma, sa le spunem tuturor sa vorbeasca. Am acceptat propunerea de a-mi fi acoperita fata de vanatai si am avut o senzatie teribila. Nici nu pot sa-mi imaginez ce simt victimele care au real astfel de vanatai. Trebuie sa stie ca nu sunt singure”, a declarat Mihaela Buzărnescu