Descoperire sfâșietoare făcută de autorități. O familie și-a pus capăt zilelor în mașină

Cuplul a fost găsit fără viaţă în apropiere de Sewanage, Dorset, după ce s-au intoxicat cu dioxid de carbon, potrivit informațiilor transmise de către thetimes.co.uk

Mașina a fost descoperită de o persoană în apropiere de Sewanage, Dorset, Marea Britanie. Persoana respectivă a observat că cei doi au o poziție nefirească și a decis să anunțe poliția.

Serviciile de urgenţă au fost nevoite să apeleze la descarcerare

Serviciile de urgenţă au fost nevoite să apeleze la descarcerare pentru a scoate trupurile celor doi din mașină. Din nefericire, medicii au declarat decesul la faţa locului, conform sursei menționate. De asemenea, cuplul organizase o petrecere în stil mexican pentru prietenii lor înainte de a recurge la acest gest sfâșietor. Cei doi erau căsătoriți de 23 de ani.

Cunoștințele lor au explicat că motivul ar fi fost depresia din care se pare că Peter nu s-a recuperat după stagiul militar şi care uneori spunea că vrea să-şi pună capăt zilelor.

În maşina în care cei doi soți şi-au pus capăt zilelor, intoxicându-se cu dioxid de carbon, autorităţile au găsit un bilet pe care scria „nu putem trăi unul fără celălalt”, plicuri cu bani şi un carnețel cu mai multe mesaje emoționante. Mai mult, lângă ei a fost găsită și pisica familiei, lipsită de viață. Aceasta stătea ghemuită la picioarele celor doi.

Sursa foto: Dreamstime