Accident fatal pe drumurile din România! A murit pe loc în urma impactului. Traficul a fost blocat

Accidentul teribil s-a produs în județul Covasna, după ce mașină condusă de Nicu Tănasă a intrat în coliziune cu o autoutilitară, între localitățile Reci și Moacșa. Trebuie menționat că în mașina respectivă se afla și soția lui.

Traficul pe DN 11 a fost blocat timp de câteva zeci de minute în urma impactului iar cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Județean din Sfântul Gheorghe. Din cauza rănilor suferite, inima lui Nicu Tănasă a cedat, scrie romaniatv.net

Accident grav în Mamaia

Anterior, un tânăr de 32 de ani a murit într-un accident rutier în staţiunea Mamaia. Cu puțin timp înainte de tragedie, şoferul a fost filmat de camerele video amplasate pe o maşină cum dădea flash-uri celorlalţi conducători auto, ca să-i facă să se dea din faţa lui.

Peste doar câteva sute de metri, tânărul a pierdut controlul maşinii, care s-a izbit puternic de un stâlp de iluminat. Impactul puternic i-a fost fatal. Medicii care au intervenit n-au reuşit să-l resusciteze.

Un alt accident teribil a avut loc în România

Amintim că o tragedie fără margini s-a produs anterior în centrul Iașului. Presa locală a notat că un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină, Medicii nu au mai avut ce să facă.

Acesta a fost lovit violent de o mașină care circula cu mare viteză. Accidentul a avut loc în jurul orei 00:30. În urma impactului extrem de violent, bărbatul a fost rupt în două. Medicii au sosit de urgență la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru victimă. Aceștia au declarat decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Este de menționat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului