Doliu în presa din România! Anca Mureșan, o jurnalistă din Arad, a fost găsită de pompieri fără viață în apele râului Mureș.

Ea ar fi intrat singură în apă, după ce a consumat substanțe haluconoogene, în compania bărbatului care îi era partener de viață.

Doliu în presa din România! A murit la doar 47 de ani

Destin tragic pentru o jurnalistă din Arad, care a murit la doar 47 de ani, în apele Mureşului.

Apropiaţii spun însă că ultimii ei din viaţă au fost un chin, după ce a intrat într-un anturaj dubios. Înainte să moartă, consumase „şoricioaică”, împreună cu iubitul ei.

Dispariţia femeii a fost sesizată joi după amiaza, după ce bărbatul cu care a consumat “şoricioaică” în zona Splaiul Mureşului şi-a revenit de sub efectul substanţei. Se pare că acesta era iubitul ei, un interlop local.

Potrivit Aradon.ro, el a spus Poliţiei că miercuri seara au consumat substanţe cu efect psihoactiv, că femeia s-a dezbrăcat şi a intrat în apă să se scalde. Pompierii au fost solicitaţi pentru efectuarea căutărilor pe cursul râului.

Din păcate pompierii au confirmat vineri seara moartea Ancăi Mureşan. Trupul arădencei a fost găsit în jurul orei 23:30 în zona Pecica, după ce apele Mureşului l-au scos la suprafaţă, scrie click.ro.

Poliția confirmă

”Astăzi (n.r. joi), în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureş.

Din primele verificări, a reieşit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureş.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care în acest moment efectuează căutări pe cursul râului”, a declarat inspector de poliţie Livia Pescar.

Surse din anturajul Ancăi, citate de Ziardearad.ro, spun că ultima parte a vieții ei a fost un chin.

„A căzut pe mâna unui anturaj care a tras-o în jos cât de mult a putut. A pierdut bani, apartament, chiar şi minţile putem să spunem. Se droga şi nu mai ştia de ea. A cerut ajutor de multe ori poliţiei şi i-a chemat, deoarece era bătută, însă nimic.

Stătea în centrul oraşului şi vecinii pot să spună cât era de chinuită. Anca nu mai era cea pe care o ştiam toţi din trecut. Nu a putut să scape de cei pe mâna cărora a picat. A încercat să strige după ajutor, dar nimeni nu a auzit-o”, este mărturia unei cunoscut al Ancăi.

Mesaj șocant pe Facebook

Potrivit sursei citate, în urmă cu aproximativ o lună, Anca Mureșan a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care descria fiecare persoană care îi datora bani. Disperarea ei se citea în cuvinte.

A scris şi cine i-a luat apartamentul şi tot. Mesaj, care a fost şters la scurt timp, probabil după ce a primit ameninţări. A rămas fără casa părintească, fără haine şi mobila din interior. În timp Anca şi-a pierdut prietenii, bunurile, banii şi în final viaţa.

Medicul toxicolog Tudor Ciuhodaru a explicat pentru evz.ro care sunt efectele consumului drogului numit șoricioaică.

Acesta oferă renumita stare „zombie”, declanșată de otrava care se folosește împotriva rozătoarelor.

”Șoricioaica este utilizată în combinație cu diferite alte tipuri de droguri de sinteză. Se fac niște cocktaill-uri cu potențial letal, atât direct: tulburări cardiace, respiratorii, urmat de colaps, comă și într-un final se ajunge la deces.

Iar în mod indirect apare agresivitatea, care este de două tipuri – cea hetero – când devenim agresivi cu ceilalți și autoagresivitatea – efecte imprevizibile, letale, probleme cardiace, respiratorii, neurologice, în formă severă și mulți pot rămâne cu sechele”, a explicat medicul.

Sursa foto: Facebbok.