Din păcate venim cu  încă o veste tristă, după ce instrumentistul Alexandru Bulacu, în vârstă de doar 27 de ani, a murit sâmbătă seara, după ce a fost răpus de o boală teribilă.

Doliu în lumea artistică din Argeș

Alexandru Bulacu, cunoscut instrumentist la ansamblul Doru și Doina Argeșului, trebuia să își sărbătorească ziua de naştere pe 1 august, chiar la începutul lunii viitoare, scrie jurnaluldearges.ro.

Tânărul artist absolvise Liceul „Dinu Lipatti” și era originar din Câmpulung. Vestea tristă privind decesul său a fost dată chiar de iubita sa, pe pagina de Facebook.

Artistul se îmbolnăvise recent

Iubita lui a lăsat un mesaj înduioșător pe Facebook în care a povestit ce însemna artistul pentru ea.

„Inima mea a încetat să mai bată preț de câteva secunde, dar inima lui s-a oprit definitiv. Sunt multe cuvinte de spus, dar în același timp şi o durere enormă.  Dumnezeu mi-a luat de lângă mine viitorul, fericirea în toate formele ei și speranța!

Am promis că voi rămâne lângă tine pentru totdeauna, indiferent de ce s-ar întâmpla, dar se pare că „totdeauna” a fost prea puțin.. încă nu am puterea să accept ceea ce se întâmplă şi totuși cred că vei deschide ochișorii și-mi vei spune ca mă iubești!

Nu știu dacă ăsta e destinul sau doar viața nedreaptă..în loc să ne declarăm iubirea cu ocazia aniversării noastre, ai ales să pleci, să-ți spun ADIO!”, a transmis tânăra pe internet.

De asemnea, ea a continuat mesajul, explicând că golul lăsat în inima ei nu va putea fi înlocuit de altcineva vreodată.

„Golul din inima mea nu-l va înlocui nimeni niciodată pentru că ai fost mult prea special ca să te poate înlocui cineva.

N-am vrut să pun poze cu tine din ultima ta perioadă, cu speranța că te vei face bine și nu vrei ca prietenii tăi să te vadă așa dar, din păcate, doar pozele mi-au mai rămas; pozele și melodiile tale..

Dacă până acum am fost eu îngerul tău, de acum înainte, tu vei fi îngerul meu! Să ai drum lin spre ceruri, sufletul, inima și viața mea, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi necondiționat și sper să mă veghezi din ceruri și să mă iubești la fel de mult. M-ai iubit până la sfârșitul vieții tale, iar eu te voi iubi până la sfârșitul vieții mele!
Cu drag, a ta iubită, Cristina”, este mesajul transmis de iubită, își încheie tânăra mesajul de pe Facebook.