Doliu în România. Un fotbalist a murit înecat la doar 22 de ani

Sorin Boje era din Seini, județul Maramureș. Ieri, 10 iulie, tânărul fotbalist a mers la complexul Balastiera Apa din Satu Mare, împreună cu câțiva prieteni. Aceștia au închiriat o hidrobicicletă și s-au plimbat pe lac, conform informațiilor transmise de antena3.ro

Potrivit informațiilor transmise de martori, tinerii aceștia ascultau muzică la o boxă şi consumau alcool, fără a purta vestă de salvare.

S-a aruncat în apă chiar dacă nu știa să înoate

Chiar dacă nu știa înoate, acesta s-a aruncat în apă și nu a mai reușit să iasă la suprafață. Unul singur dintre prietenii lui ştia să înoate şi a sărit să îl caute, însă nu a reușit să îl găsească.

Astfel, Sorin Boje s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi, care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul pompierilor şi scafandrilor. Amintim că acesta juca fotbal la echipa de liga a IV-a CS Seini, în seria SUD.

Autoritățile îl caută în continuare pe tânărul fotbalist

Mai apoi, echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare l-au căutat pe tânăr cu o barcă, însă nu l-au găsit. Din motiv, la Balastiera Apa au ajuns în această dimineață scafandri din Bihor şi Cluj pentru a-l căuta pe tânărul fotbalist care a decedat.

Sursa foto: Dreamstime