Tragedie în România. O femeie însărcinată de doar 32 de ani s-a stins din viață în urma unui accident care s-a produs în județul Bistrița Năsăud. Totodată, alte trei persoane printre care și un copil de doar doi au fost transportate de medici la spital

Potrivit informațiilor transmise de ISU Bistrița Năsăud, echipajele au intervenit la locl indicat, găsind doi adulți și un copil conștienți și fără leziuni.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat patru victime, dintre care una, de sex feminin, încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara autoturismelor, conștiente și cooperante și nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

În ceea ce o privește pe tânăra însărcinată, aceasta a fost scoasă din mașină de către ceilalți participanți la trafic înainte ca medicii să ajungă. Deși a fost resuscitată timp de aproape o oră după accident, medicii nu au mai putut face nimic.

„Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul autoturismului de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului”, au anunțat echipajele de urgență sosite la fața locului.

Ceilalți pasageri sunt în stare stabilă

În ceea ce privește situația celorlalți pasageri, copiul de doi ani și cei doi bărbați care se aflau în mașină au fost transportați de două echipaje de prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița, pentru continuarea investigațiilor medicale.

IPJ Bistrița Năsăud precizează și modul în care s-a produs tragedia. Potrivit sursei citate, un autoturism a intrat în coliziune cu cel condus de tânăra însărcinată.

Șoferul care a cauzat accidentul a fost testat cu etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Oamenii legii au întocmit dosar penal în acest sens, iar cercetările continuă.

„Astăzi, pe Drumul Național 17, în localitatea Șieu-Măgheruș a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 3. Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Rusu de Jos, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani din Baia-Mare.

În urma impactului a rezultat decesul șoferiței, rănirea a doi pasageri din același autoturism cât și rănirea șoferului de 34 de ani. Șoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc nefericitul evenimentul”, a anunțat IPJ Bistrița-Năsăud.