Sute de noi membri pentru Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), la Arad

Șefa TSD Arad s-a alăturat Umaniștilor. Potrivit ultimelor informaţii intrate în posesia Capital.ro, sute de persoane s-au alăturat organizației arădene a PPU (social-liberal), cei mai mulți provenind din PSD. Printre ei se numără și lidera acestora, Ingrid Iordache, o tânără de 25 de ani.

”Am văzut o mare nedreptate, aici la Arad. În fața lucrurilor de acest fel fie te resemnezi, fie te revolți și încerci să provoci o schimbare fundamentală. Eu nu mă resemnez! Dimpotrivă, intru în jocul politic, dar nu pentru a-l perpetua, ci pentru a-l schimba”, a transmis Ingrid Iordache în cadrul evenimentului de la Arad.

Un alt lider PSD important, la un pas să părăsească partidul

În sală a fost prezent și deputatul PSD Dorel Căprar, ceea ce alimentează și mai mult zvonurile privind o posibilă trecere a sa la partidul condus de Daniel Ionașcu. Mihai Fifor a fost ales, la final de decembrie, la şefia PSD Arad, după o lungă conferinţă judeţeană şi o luptă acerbă în faţa lui Căprar. Fostul ministru din guvernul PSD a câştigat funcţia la mustaţă, obţinând 64 de voturi, faţă de 58 câte a obţinut contracandidatul său, Dorel Căprar, fost preşedinte al filialei judeţene.