Regza GL1 are un ecran de 12 inch (30 cm) şi are un preţ de 1.400 de dolari. Niponii vor lansa în curând şi un model cu o diagonală de 20 inch (50 cm) care va costa dublu.

Toţi producătorii de televizoare 3D folosesc tehnologii care obligă privitorul să poarte o pereche de ochelari pentru a vizualiza conţinutul 3D.  Tehnologia se bazează pe alternarea rapidă a imaginilor din stânga şi din dreapta, însă spre deosebire de ochelarii pasivi care se găsesc în cinematografele 3D, cei activi oferă un unghi de vizionare mult mai larg.

Ecranele Toshiba se bazează pe un sistem autostereoscopic. Imaginile 3D se realizează printr-un sistem patentat format din lentile lenticulare asamblate în partea superioară a panoului LCD care proiectează imagini diferite pentru ochiul stâng şi drept, în acelaşi timp, din unghiuri de vizionare diferite.

În cazul modelului Regza GL1 efectele 3D pot fi percepute cel mai bine privind frontal, de la o distanţă de 65 de centimetri.

Deşi această tehnologie 3D este cea mai scumpă, japonezii investesc în ea. Compania  Sharp are o fabrică unde produce numai ecrane 3D, iar Nintendo va lansa anul viitor noua generaţie a consolei portabile DS cu ecran 3D.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/kNdyNSFQfFM?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/kNdyNSFQfFM?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>