Ilie Nătase i-a dat de gol pe Toni Iuruc și Simona Halep. Fostul tenismen a declarat că cei doi au stabilit deja data la care se vor căsători, aceasta fiind în doar câteva zile.

Potrivit acestuia, Simona Halep l-ar fi sunat de la New York și i-ar fi spus că va face cuninia pe data de 15 septembrie la Constanța, iar sportivul a decis să profite de moment pentru a sărbători tot atunci și ziua de naștere a soției sale, Ioana Simion.

”De ziua ei (n.r. – a Ioanei)…. Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că-și va face cununia pe data de 15 (n.r. – septembrie), la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase, pentru Teo Show.

Amintim faptul că în urmă cu ceva timp, tatăl Simonei Halep se arată extrem de încântat de decizia pe care a luat-o fiica sa. Tot atunci, acesta declara că nu s-a stabilit data cununiei civile, dar cert este că va avea loc în acest an.

Ce părere are tatăl Simonei Halep despre Toni Iuruc 

El a mai vorbit atunci și despre petrecerea de logodnă pe care ce doi viitori soți au organizat-o precizând că așa se face în familia lor. Stere Halep a mai declarat că odată ce fiica sa a ales, el a susținut decizia ei.

”Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an. E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place.

La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, daca ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, ‘sub mere nu pot cădea pere'”, a declarat Stere Halep, tatăl Simonei, pentru playsport.ro.

Totodată, în cadrul aceluiași interviu, tatăl Simonei Halep a recunoscut că își dorește să aibă un nepot din partea fiicei sale, însă în acest moment nu se pune problema de așa ceva.

”Eu sunt deja bunic, din partea fiului, știu cum e. Iar când o vrea Dumnezeu, o să ne dăruiască și ea un nepoțel sau o nepoțică. Bineînțeles că ne dorim asta”, a adăugat Stere Halep.