Fiind una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste de la noi, Theo Rose împărtășește cu fanii săi tot ceea ce o preocupă. Recent, aceasta s-a arătat îngrijorată de cum vor ajunge familiile din cauza infidelității.

Ce crede Theo Rose despre infidelitate?

Theo Rose a mărturisit urmăritorilor săi că un lucru care o deranjează foarte mult în ziua de astăzi este infidelitatea. Cântăreața spune că din cauza înșelatului în relații, familiile se vor destrăma.

„Ia uite cum găsesc eu de vorbit cu voi. Mi-a apărut o gagică care a spus că bărbatul la bază este vânător și că e absolut normal să caute în timpul relației cu o femeie să mai meargă și la alte femei pentru că el are nevoie să mai diversifice. Se sublinia acolo că ăla care nu înșală, este un fătălău.

Să zicem că toți bărbații înșală, deci toate suntem înșelate, și atunci de ce mai facem pe detectivele, de ce ne supărăm, de ce ne mai doare. Întrebarea mea în continuare e ‘Ce se întâmplă cu familia? Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!'”, a spus aceasta pe pagina sa de Instagram.

Theo Rose spune că cei mai afectați sunt copiii

Cântăreața a adăugat că din păcate, cei mai afectați în astfel de situații sunt copiii.

„Ăștia mici, ei asta văd pe internet, mulți nu au puterea să își selecteze informațiile. Noi, cei care am crescut, pe noi ne interesează cum ne simțim noi și prea puțin de cei care vin după noi. Ei văd în noi modele. Se alege praful de noi că nație, nu o să ne mai suporte pământul deloc.”, a mai precizat Theo Rose.

Cântăreața, după ce și-a exprimat această opinie, a dezvăluit cum crede ea că va ajunge să fie viața de familie în viitor. Aceasta a spus că deși crede că dragoste va exista întotdeauna, tot copiii vor fi cei care vor suferi cel mai mult.

„Știți cum îmi imaginez eu că o să fie. Îndrăgosteala o să existe pentru totdeauna. O să fie împreună cât ține asta, dar copilul, aici trebuie să fim atenți. Cu copilul ce se întâmplă? O să avem doar oameni cu probleme psihice”, a spus aceasta.