Acest nou serviciu de retur extins vine din dorinta de a face cumparaturile online cat mai relaxante.
Nu mai este nevoie sa va faceti griji ca nu va veti incadra in perioada de retur standard de 10 zile. In 365 de zileveti avea tot timpul necesar sa va rezolvati problemele urgente si sa aduceti si produsul la retur in caz ca nu va place modelul sau nu vi se potriveste perfect.
Termenul de retur de 365 de zile este foarte util in perioadele de sarbatori sau in cazul cadourilor. Poti cumpara un produs pe care doresti sa il dai cadou atunci cand il gasesti la oferta desi il vei oferi peste 1 luna sau doua. Cepoate fi mai relaxant de atat?
Potia chizitiona orice modele de ceasuri de mana de la WatchShop.ro si  in plus, iti poti primi si banii inapoi PE LOC in cazul in care nu ti se potriveste produsulcomandat. In oferta noastra se gasesc peste 40 de branduri cunoscute de ceasuri din care poti sa alegi, cum ar fi: Tissot, Swatch, Seiko, Citizen, ceasuri Fossil, Casio si multe altele. Preturile oferite sunt de la 59 de lei la 13 200 de lei, deci, pentru toate buzunarele.
Daca nu v-ati convins inca, va asteptam in noul nostru Showroom din SOS. Mihai Bravu nr 251-253 din Bucuresti. Reprezentantii nostri de vanzari va vor sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.