Teo Trandafir are un ritual pe care-l respectă cu sfințenie

În vârstă de 55 de ani, Teo Trandafir are cu o carieră impresionantă de peste două decenii în domeniul mass-media. Vedeta a dezvăluit că disciplina strictă este pilonul central al succesului său.

După ce și-a încheiat colaborarea cu Kanal D, Teo a ales să se reorienteze către prima sa pasiune, radioul. Ea îi încântă acum pe fani în cadrul programului „Bară la bară” de la Radio Impuls.

În acest context, vedeta a vorbit despre importanța unui ritual matinal constant, pe care îl urmează fără abatere, indiferent de programul său de lucru sau dacă are zi liberă.

Vedeta se trezește mereu devreme, chiar și în zilele libere

Teo Trandafir subliniază că este foarte important să se trezească devreme, chiar și în zilele libere. Ea spune că urmează cu sfințenie acest sfat prețios primit de la mulți oameni de succes.

Vedeta spune că „nu există ore nepotrivite și neprielnice, există oameni nepotriviți și neprielnici”.

„Mă trezesc întotdeauna la aceeași oră, am același ritual, la ora 6 sunt în picioare, la 06:30 sunt în grădină și ud gazonul. Eu am înțeles un lucru în viața asta.

Dacă vrei să trăiești viața așa cum trebuie și așa cum ți-ai dori și să fii prosper, trebuie să te trezești dimineață”, spune Teo pentru Cancan.

Teo Trandafir a povestit că a cunoscut milionari pe care i-a întrebat la ce oră se trezesc, iar răspunsul a fost „la 4, pentru că trebuie să-i prind și pe americani, trebuie să-i prind și pe ai mei”.

Ea mărturisește că n-a ajuns încă să se trezească la ora 4 dimineața, dar „măcar la un 6, mi se pare decent”.

Munca la radio este la fel de solicitantă spune Teo Trandafir

Contrar percepției generale, Teo afirmă că munca la radio este la fel de solicitantă ca și cea de la televiziune, având propriile reguli stricte. Ea spune că necesită o pregătire riguroasă și orarul trebuie musai respectat.

„Dacă îți faci meseria cu relaxare, s-ar putea să nu-ți iasă. Trebuie să te pregătești, iar pregătirea nu presupune multă relaxare.

Este o emisiune zilnică, trebuie să fii disciplinat, trebuie să ajungi la o anumită oră, nu poți să întârzii niciodată. Nu poți să nu intri atunci când e de intrat,” explică Teo.

La radio sunt alte reguli, mai spune Teo Trandafir, dar „odată ce ai făcut radio, nu-l uiți niciodată”. Ea spune că odată învățate aceste reguli din radio, devin un reflex foarte util și în televiziune.