În urmă cu nouă ani, Teo Trandafir a scăpat de pancreatită, după ce a fost operată de mai multe ori la Clinica AKH din Viena. În prezent aceasta se află într-o formă de invidiat, iar într-un interviu deschis acordat în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro, a vorbit despre una dintre cele mai grave experiențe din viața sa.

Se pare că îndrăgita prezentatoare tv a fost la un pas de moarte, deoarece i-a fost jenă să cheme o ambulanță.

„În ziua respectivă, asta nu știu dacă am spus-o undeva, avusesem o criză de bilă normală, cum fac toate femeile, le doare capul, le doare un pic în dreapta. S-a cam accentuat treaba, vine ambulanța. Îmi face cocteilul ăla de ce se făcea pe atunci, No-Spa cu scobutil. Îmi trece.

Peste câteva ore începe să mă doară în stânga. Zic, <Bă, să chem. Din nou ambulanța, e cam urât. Astea sunt figuri de Buftea>.  Exact asta mi-am spus, îmi aduc aminte cuvânt cu cuvânt ce vorbeam eu cu mine. Zic, <Bă, hai să stau, că trece, n-ar cum să stea așa>. Și-am tot stat. Și am stat șapte ore. Șapte ore pe care n-am să le uit în viața mea, ca să nu fac figuri de Buftea”, a povestit Teo Trandafir.

A ajuns de urgență la spital

Situația s-a agravat, iar Teo Trandafir a ajuns la spital de urgență. Având cunoștințe în domeniul medicinei, aceasta a știut să îi spună doctorului unde o doare mai exact și ce are de fapt.

„Am fost pusă pe picioare cu chinuială mare, material, spiritual și într-o limbă străină, ceea ce nimeni nu realizează. Eu n-am vorbit nici despre asta. Gândește-te că eu m-am făcut bine într-un loc, unde am fost dusă inconștientă, habar n-aveam ce se întâmplă cu mine, eram sedată lemn.

Au venit niște băieți, niște atleți, iarăși m-au luat cu un cearșaf, m-au dus la avionul care nu decola, m-au luat din nou cu cearșaful, m-au dus înapoi. Eu știam că cine urma să mă ia nu se lasă ușor și am auzit un telefon sunând și mi-am dat seama cu cine se vorbește după ton și știam că este vorba despre acea persoană. Știam că plec”, a continuat prezentatoarea Tv.

„Nu mai puteam să respir”

Teo Trandafir a tras o spaima de proporții văzând că avionul nu mai decola și efectiv nu mai putea să respire. Se pare că în aceste momente toată viața i-a trecut prin fața ochilor și a început să se încurajeze singură indiferent de ce s-ar fi putut întâmpla.

 „Nu prea pleca avionul. Și zic „Ce mă fac?” Pentru că intrasem într-o spaimă, nu mai puteam să respir. Stăteam pe spate, cu o mască pe figură, într-un avion de acesta mic, un avion privat. Și, pentru prima oară și ultima oară în viața mea, am avut ceea ce se numește claustrofobie. Eu nu am de astea, poți să mă bagi în coviltir, tragic coviltirul, mă bagi în pământ, n-am nicio treabă. Frățioare, în momentul ăla nu a mai fost așa. Nu puteam să respire. Și zic, atunci am învățat să vorbesc cu mine: <Fii calmă. Și dacă mori, bă, mai devreme sau mai târziu tot se întâmplă. Miza e zero. Fii calmă>”, a adăugat prezentatoarea Tv.