Cunoscuta Teo Trandafir a făcut o serie de dezvăluiri incredibile cu privire la istoria sa în televiziune. Aceasta pare să fi fost cea mai mare gafă din cariera ei, iar totul s-a întâmplat în perioada în care era colegă de platou cu Mircea Badea.

Cea mai mare gafă a lui Teo Trandafir, în direct

În anul 2013, Teo Trandafir a plecat de la Pro TV și a ajuns, cu tot cu emisiune, la Kanal D. Aici, a început să modereze producția “Teo Show” în care a adus drept invitați mai toate vedetele din România, alături de multe din străinătate. Totuși, de această dată, Teo Trandafir a fost cea care a trebuit să răspundă la întrebări, după ce a fost invitată în vlogul Antoniei și al lui Alex Velea, pe youtube.com.

Dezvăluiri despre viața sa personală și despre carieră

Timp de mai bine de o oră, Teo Trandafir a fot luată la întrebări de Velea și Antonia. Așa s-a și aflat care a fost de fapt cea mai mare gafă pe care a făcut-o prezentatoarea, în direct. Se pare că aceasta era extrem de veche, de pe vremea în care împărțea platoul cu Mircea Badea.

„A doua gafă mare, urieșească din viața mea am făcut-o la televiziune. Lucram la Antenă și erau două televizoare. Mircea Badea citea ziar, eu nu eram în borș, Mircea făcea revista presei, eu m-am uitat în monitorul de control și era numai el. Bun! Doar că eu nu m-am uitat mai mult.

Mă rog, treaba e că era un monitor cu Mircea în el… Mi se face sete. Mă uit în monitor, eu nu m-am văzut”, a povestit Teo Trandafir în vlogul Antoniei și a lui Alex Velea.

Teo Trandafir a explicat cum a ridicat o mână și le-a făcut semn colegilor de platou să îi e sete și că ar vrea să bea apă.

„Apă avem? Și-mi aduce două sticle. Le iau și-mi face semn: E de la robinet! Eu: E de la robinet?! Nuu!”, a a mai povestit vedeta care a explicat apoi ce s-a întâmplat de a făcut greșeala vieții în televiziune.

„Peste două săptămâni mă cheamă managerul și zice: Am o întrebare! Și-mi pune înregistrarea de pe post! Care fusese pe post. Iar ăla era sponsorul principal, ăla de la robinet. 250.000 de euro! Și-mi zice: Eu acum ce ar trebui să fac?

Îi zic: Sincer?! Să mă dați afară pe loc. Nu există așa ceva. Nu există nicio justificare, nu există. Nu înțeleg cum am apărut pe post. Erau două monitoare, pe unul îl vedeam, pe unul nu-l vedeam”, a continuat Teo Trandafir, vorbind despre cea mai mare greșeală din TV.

Teo Trandafir și Mircea Badea, colegi de emisiune în 1994

În ‘94 a ajuns în echipa Tele 7ABC, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea “Bună dimineața, România!” (1995-1997). Între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi facă pe români să zâmbească la matinalul Antenei 1.

sursa foto: cancan.ro