Teo Trandafir a luat o pauză

Teo Trandafir a împărtășit cu fanii in mediul online mai multe detalii cu privire la ceea ce face de când emisiunea sa nu mai este difuzată.

Vedeta le-a spus celor din mediul online că a luat o pauză. În ceea ce privește ce urmează să se întâmple, vedeta a precizat că „viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi”.

Așadar, vedeta nu a spus clar ce se va întâmpla cu emisiunea sau dacă lucrează la alte proiecte. Chiar și așa, Teo Trandafir continuă să se bucure de viață alături de fiica sa.

Recent, prezentatoarea de la Kanal D a fost văzută în Grădina Botanică din București, acolo unde a decis să se relaxeze puțin.

Vedeta are emisiune și la radio

Fanii lui Teo Trandafir o pot asculta și la radio, având în vedere că aceasta face parte din echipa Radio Impuls.

Anterior, vedeta spunea că ea are doar formație de om de radio și că a ajuns întâmplător la TV.

Teo Trandafir a mai povestit că la începuturile ei în televiziune lucrurile au fost complicate. Vedeta nu înțelegea ritmul și nu se pricepea la nimic.

Totuși, ea spune că atunci a învățat ceva important – să râdă. Teo Trandafir spune că râdea câte patru ore și mereu ieșea obosită de acolo. Nu neapărat de la cât de multă muncă s-a depus, ci de la râs.

Teo Trandafir
SURSA FOTO: Facebook, Teo Trandafir

Teo Trandafir a fost în vacanță

Recent, vedeta de la Kanal D a fost plecată în vacanță. Prezentatoarea nu a ales o destinație exotică, ci a mers în satul Colibița, din județul Bistrița-Năsăud.

Ea a petrecut câteva zile la un resort de lux din sat. Proprietarii au fost tare bucuroși când au văzut-o că le trece pragul. De altfel, au vrut să facă și o poză cu ea, iar imaginea a fost urcată pe rețelele de socializare.

Vacanța și-a luat-o după ce emisiunea sa nu a mai apărut în grila de programe pentru această toamnă.

Emisiunea de la Kanal D suferise oricum câteva modificări. Inițial ea se transmitea de luni până vineri. Emisiunea a fost apoi mutată în weekend.

Totuși, lucrurile nu au rămas așa. Emisiunea a fost apoi mutată în zilele de luni și marți. Înainte de a ieși din grilă, emisiunea se difuza la orele 23:00.