Televiziunile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv ai intrat în grila Digi Tv Satelit.

În aprilie 2012, compania RCS&RDS anunța că nu mai difuzează posturile Antena 1 şi Antena 3 pe platforma  Digi TV, întrucât suma solicitată de Antena Group pentru preluarea prin satelit a celor două televiziuni este de neacceptat. Aproximativ 1,1 milioane de abonaţi erau afectaţi de decizia grupului.Numărul celor care mai au abonament la Digi Satelit este de 564.000. 

Digi|RCS &RDS a înregistrat o scădere a numărului de clienţi la serviciul de televiziune prin satelit de la trimestru la trimestru. Această scădere este explicată prin faptul că utilizatorii renunţă la acest serviciu pentru fibra optică.
“Televiziunea prin satelit va scădea ca penetrare în rândul consumatorilor pentru că este o tendinţă clară către fibra optică. Noi cel puţin vrem să mergem cu reţeaua de fibră către tot mai mulţi consumatori. De aceea vedeţi o creştere a televiziunii prin cablu şi o scădere a televiziunii prin satelit. Televiziunea prin satelit va rămâne doar în locurile unde nu vom putea ajunge cu fibra optică. Îl vedem ca un serviciu suplimentar”, a declarat pentru apital Valentin Popoviciu, vicepreședintele companiei.

Pe 18 iulie 2018, Digi|RCS &RDS a anunțat ca a încetat litigiile cu societățile din grupul Antena, cu care a semnat un contract de retransmisie.